Bedrijfskleding: zichtbaar, veilig, draagbaar

De beste bedrijfskleding zit als gegoten, beschermt waar nodig en zorgt ervoor dat je als één team lekker elke dag aan de slag kunt. Op zoek naar een one stop shop voor al jouw kleding? Druktemakers Reclamewerk is dé specialist voor Noord-Nederland met een zorgvuldig gekozen collectie. Topmerken met ervaring in alle sectoren van de markt. Al vanaf enkele stuks voorzien van je eigen logo. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag met het passen en adviseren van de juiste kleding. In de showroom in Heerenveen of op locatie.

Groot assortiment werkkleding en promokleding

Werkzaam in de bouw, de horeca, de zorg, een werkplaats of juist dagelijks buiten bezig in weer en wind? Druktemakers Reclamewerk heeft een uitgekiende collectie werkbroeken, werkjassen, overalls, werktruien, polo’s, thermokleding en bijpassende accessoires. Afgestemd op de persoonlijke wensen van mannen en vrouwen. Afhankelijk van de kleding en de aantallen geven we advies over de beste bedrukking. Bekijk ons assortiment online en kom langs in onze showroom in Heerenveen, daar vind je de complete collectie met voorbeelden van alle bedrukkingsmogelijkheden en materialen.


kleding bedrukken friesland

Persoonlijk contact voor jarenlang werkplezier

Wanneer je op zoek bent naar goed adres voor professionele bedrijfskleding en promokleding in Noord-Nederland dan ben je bij Druktemakers Reclamewerk op het juiste adres. Heb je met ons advies de outfit gevonden die bij je past, dan maken wij vrijblijvend een digitaal bedrukkingsvoorstel. Ondertussen organiseren we passessies voor alle collega’s. Zodra het concept voor de bedrijfskleding akkoord is gaat het door naar onze afdeling productie. We bedrukken onze kleding allemaal zelf, dat is de beste garantie voor een perfect passend en betaalbaar eindresultaat.

Waarom Druktemakers voor bedrijfskleding?

Op korte termijn nieuwe kleding nodig? Actiematig opvallende t-shirts bestellen? Wij hebben vrijwel overal een oplossing voor, betaalbaar en perfect passend. Je krijgt bij ons één vast aanspreekpunt voor het complete traject, van de passessie tot het ontwerpen van de bedrukking en de levering. Zo weet je als klant altijd waar je op kunt rekenen. De productie in eigen huis staat borg voor een snelle levering. Klanten vertrouwen niet voor niets vaak al vele jaren op onze mensen als het professionele bedrijfskleding gaat.

  • Actief in heel Noord-Nederland
  • Kleding passen in onze showroom of op locatie
  • Jarenlange ervaring voor het beste advies
  • Waar mogelijk kiezen we voor duurzaam
  • Jouw lokale kleding specialist!