Bedrijfskleding: zichtbaar, veilig, draagbaar

De beste bedrijfskleding zit als gegoten, beschermt waar nodig en zorgt ervoor dat je als één team lekker elke dag aan de slag kunt. Op zoek naar een one stop shop voor al jouw kleding? Druktemakers Reclamewerk is dé specialist voor Noord-Nederland met een zorgvuldig gekozen collectie. Topmerken met ervaring in alle sectoren van de markt. Al vanaf enkele stuks voorzien van je eigen logo. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag met het passen en adviseren van de juiste kleding. In de showroom in Heerenveen of op locatie.

Kledingvideo

Groot assortiment werkkleding en promokleding

Werkzaam in de bouw, de horeca, de zorg, een werkplaats of juist dagelijks buiten bezig in weer en wind? Druktemakers Reclamewerk heeft een uitgekiende collectie werkbroeken, werkjassen, overalls, werktruien, polo’s, thermokleding en bijpassende accessoires. Afgestemd op de persoonlijke wensen van mannen en vrouwen. Afhankelijk van de kleding en de aantallen geven we advies over de beste bedrukking. Kom langs in onze showroom in Heerenveen, daar vind je de complete collectie met voorbeelden van alle bedrukkingsmogelijkheden en materialen.


Kleding Management Systeem video

Persoonlijk contact voor jarenlang werkplezier

Wanneer je op zoek bent naar goed adres voor professionele bedrijfskleding en promokleding in Noord-Nederland dan ben je bij Druktemakers Reclamewerk op het juiste adres. Heb je met ons advies de outfit gevonden die bij je past, dan maken wij vrijblijvend een digitaal bedrukkingsvoorstel. Ondertussen organiseren we passessies voor alle collega’s. Zodra het concept voor de bedrijfskleding akkoord is gaat het door naar onze afdeling productie. We bedrukken onze kleding allemaal zelf, dat is de beste garantie voor een perfect passend en betaalbaar eindresultaat.

Online kleding bestellen met het hele team

Met de slimme software van Druktemakers Reclamewerk kunnen jouw medewerkers met een persoonlijk account kleding uitzoeken en bestellen binnen het beschikbaar gestelde budget. Alle maten blijven bewaard en de medewerker kan zelf de bestelstatus volgen en terugkijken wat er eerder is besteld. Deze veelzijdige tool is vanaf desktop, tablet en mobiel te gebruiken. Natuurlijk kun je als teamlead zelf meekijken en bijvoorbeeld extra producten toekennen. Ook heb je op elk moment inzage in wie welke kleding in bezit heeft. Nieuwsgierig wat het verbruik van kleding binnen het bedrijf of een specifieke afdeling is? Met ons informatieve Kleding Management Systeem (KMS) krijg je daar exact inzage in.

  • Complete oplossing voor het bestellen van bedrijfskleding
  • Laat je medewerkers online hun eigen producten bestellen
  • Op ieder moment inzage in het verbruik per persoon, afdeling of vestiging
  • Continue inzicht in status van bestellingen en bestelhistorie
  • Persoonlijk assortiment, gekoppeld aan de functie of maatwerk
  • Inzicht wat elke medewerker aan kleding heeft liggen
Meer informatie over KMS Inloggen KMS