Eventdressing; wij maken jouw evenement

Heb je de verantwoordelijkheid gekregen om een evenement te organiseren en zoek je een partner om dat tot een kleurrijk succes te maken? Druktemakers heeft de ervaring. Wij ontwerpen, verhuren en leveren een breed scala signing producten voor eventdressing, beurzen en bijvoorbeeld sportevenementen. We werken uitsluitend met eigen mensen en machines; van het design en de productie van de promotionele uitingen tot het aankleden van complete evenementen. Met onze skills zijn we met plezier die waardevolle gesprekspartner waar jij continu op kunt vertrouwen.

Eventdressing

Een adres voor alle promotiemiddelen

Kies je liefst voor één vast aanspreekpunt die alles tot in de puntjes verzorgd, dan ben je bij ons aan het goede adres. We verhuren en leveren een zeer breed pakket promotionele materialen inclusief bedrukking. Bewegwijzering, promotiemateriaal, informatieborden, branding van bestaand meubilair, we hebben het allemaal in huis! Evenementpromotie heeft veelal een tijdelijk karakter. Daarom kun je de meeste van onze eventdressing oplossingen ook huren, dat is duurzaam en kostenbewust. Op zoek naar mogelijkheden om jouw evenement goed te laten opvallen, geef ons een sign-tje en wij doen de rest!


Eventdressing
Eventdressing

Onze buitenreclame producten

Team Druktemakers denkt graag actief mee om jouw evenement of project perfect op de kaart te zetten. Onze signing is van hoge kwaliteit en wordt desgewenst volledig op maat gemaakt. Of het nu gaat om de promotie, de bewegwijzering of hele praktische informatievoorziening, we vinden altijd een passende oplossing. Zowel bij huren als kopen verzorgen we het volledige traject van opmaak tot bedrukking en de plaatsing op locatie. Hieronder een greep uit onze collectie:

 • Huurmasten; mobiele vlaggenmasten met metalen frame in verschillende hoogtes
 • Quick signs; een metalen frame met reclamedoek op een betonnen voet
 • Square signs; reclamezuil met vier losse doeken
 • Sit signs; multifunctioneel inzetbare bankjes met een billboard
 • Totems; stevige en duurzame mobiele billboard
 • Tablet Signs; levensgrote tablets voor evenement of festival
 • Promotioneel; maatwerk branding, bewegwijzering en meer

Voor evenementen in heel Noord-Nederland

Het liefst worden we vanaf de start betrokken bij de organisatie van een evenement. Dat geeft ons maximaal de kans om alle ervaring te delen. Samen bespreken we de plannen en welke middelen, huur of koop, daar het beste bij passen. Ook bijkomende zaken als vergunningen, veiligheid en het onderhoud worden meegepakt. Voor de uitvoering kijken we gezamenlijk naar passende promotiemiddelen en het bijbehorende kostenplaatje. Spandoeken op dranghekken, bestickering van meubilair, vlaggenmasten, reclamezuilen, alles om jouw event tot een succes te maken.

Eventdressing tot in de details bij Druktemakers

Eventdressing
Eventdressing

Als signmaker werken we uitsluitend met eigen mensen en machines. Een enthousiast team van ambachtelijke vakmensen geeft jou de zekerheid dat we de gemaakte afspraken nakomen en keer op keer kwaliteit leveren. Juist bij (grote) evenementen waar veel bij komt kijken is dat natuurlijk super belangrijk. Met een arsenaal aan printers, snijmachines en freesapparaten kunnen we razendsnel schakelen als de situatie daar om vraagt. Het werkgebied is Friesland, Groningen en Drenthe. Op zoek naar een betrouwbare partner voor eventdressing? Laten we kennismaken!

 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Eén adres van concept tot uitvoering
 • Snelle levering door productie in eigen huis
 • Specialist in sportevenementen
 • Vraag ook naar onze huur mogelijkheden