Maatwerk in promotiemateriaal

Klanten triggeren met een mooie actie? Op korte termijn promotiemateriaal voor winkel of bedrijf nodig en kun je daarbij wel wat advies gebruiken? Druktemakers Reclamewerk is direct inzetbaar voor het ontwerp en de productie van het benodigde campagnemateriaal. Verrassend leuke reclameproducten, speciale formaten, niets is ons te gek. Natuurlijk bedrukken we alles met dezelfde herkenbare boodschap. Van de creatie tot de prijsbewuste uitvoering, we doen het allemaal zelf, zo kunnen we jou volledig ontzorgen. Wil je op een creatieve manier in het oog springen met promotiemateriaal, neem dan zeker contact op!

Herkenbare boodschap digitaal gedrukt

Op zoek naar de juiste tools om jouw klant doelgericht te bereiken, waar ze zich ook bevinden. Wij bedrukken een gigantische verscheidenheid aan materialen, papier, folie of doek, noem maar op. Onze werkplaats beschikt over een modern machinepark waarbij we ook grote formaten aankunnen. De werkwijze is duurzaam en kostenbewust. Voor grote aantallen en spoedlevering staan we eveneens paraat. Weten wat het kost? Vraag dan direct een voorstel voor jouw nieuwe spandoeken, reclameborden, stickers of posters conform huisstijl. Druktemakers Reclamewerk werkt voor het MKB, detailhandel, sportverenigingen, horeca en vele andere opdrachtgevers in het noorden van het land.


Eventdressing

Persoonlijk contact voor het beste resultaat

Op zoek naar een ervaren gesprekspartner die jou volledig kan ontzorgen voor de productie van promotiemateriaal? Vooraf spreken we de opdracht tot in detail met je door, beoordelen we de situatie en checkt onze studio het beschikbare materiaal. Voor elke opdracht maken we eerst een digitale proef. Zo kun je precies zien hoe het eindresultaat eruit zal zien en of we creatief waarmaken wat we beloven. Onze printers zijn geschikt voor vele materialen en haast iedere vorm. Zeildoek, folie, hout, aluminium, bijna alles is mogelijk. Datzelfde geldt voor de afwerking, niets is ons te gek eigenlijk. Voor grote campagnes met een langere looptijd verzorgen we ook de plaatsing en het periodieke onderhoud. Zo heb je als klant nergens omkijken naar.

Ga voor promotiemateriaal naar Druktemakers Reclamewerk

Een betaalbaar adres voor promotiemateriaal nodig? Dan zit je bij ons goed. We produceren alles met onze eigen machines, maken graag werk van kleine series en bijzondere opdrachten maar beschikken ook zeker over de slagkracht om grote klussen op tijd en naar volle tevredenheid op te leveren. Met een hecht team van ambachtelijke vakmensen kunnen we net dat beetje extra bieden. We overtuigen je graag van onze mogelijkheden, van het eerste ontwerp tot een duurzaam eindproduct. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, vraag dan direct en geheel vrijblijvend een offerte aan.

  • Startklaar voor elke campagne
  • Met ons advies maak jij het verschil
  • Duurzaam werken zit in ons DNA
  • Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent!

EK 2024 shirt actie

Het Ek-voetbal komt eraan, beleef het met je bedrijf in een EK-shirt met eigen bedrijfslogo!

Bekijk actie