Over Druktemakers Reclamewerk

Onze naam klinkt vertrouwd maar is toch nieuw. We zijn ontstaan uit een fusie van Druktemakers en de Sign & Media Groep. Twee creatieve signmakers uit Heerenveen die sinds 2022 onder de Haan Reclamewerk groep uit Stiens vallen. We brengen riante ervaring in ambachtelijk reclamewerk samen en bedienen daarmee veel vaste klanten op het gebied van bedrijfskleding, belettering, reclamevlaggen, gevelbelettering, noem maar op eigenlijk. Met deze ervaring staan we graag voor je klaar!

Totaalpakket in reclamewerk

Onze belangrijkste opdrachtgevers zitten in het noorden, ze doen graag een beroep op ons voor de levering van effectieve reclame-uitingen voor binnen en buiten. Wat ons bijzonder maakt is de brede ervaring, het persoonlijke contact en de nuchtere Friese aanpak.

Onze belangrijkste productgroepen zijn kleding bedrukken, binnen- en buitenreclame, promotieartikelen, autoreclame en het leveren van divers promotiemateriaal. We ontzorgen je van de eerste aanvraag tot de montage en het onderhoud. Kortom, jouw opdracht voor reclamewerk is bij ons in goede handen!

  • Prijsbewust en duurzaam
  • Door heel Noord-Nederland
  • Voor bedrijven, winkels, overheid en verenigingen
  • Onze professionals staan dagelijks voor je klaar!

reclamebedrijf in heerenveen
autobelettering friesland

Werken bij Druktemakers

Op dit moment hebben wij 2 vacatures openstaan.

Bekijk vacatures

Ons team

We werken met een enthousiast team van grafisch vormgevers, reclameadviseurs, printoperators en monteurs. Maak hier alvast kennis met onze mensen of kom eens langs voor een kop koffie.

Bekijk ons team

Henk
Slomp

Marco
Schmitz

Ronald
Zijlstra

Simke
Altenburg

Stijn
Visser

Amarens
de Boer

Henk
de Vries

Alies
de Vries

Berry
Koning

Liam
van Bavel

Meindert
Woudwijk

MVO

We zijn groot geworden in het Friese Haagje. Samen met ons team zijn we graag betrokken bij de regio. Bijvoorbeeld door het ondersteunen van regionale evenementen. Als werkgever laten we jong talent met plezier kennismaken met ons vakgebied via stages en werken-leren trajecten. Via opdrachtgevers in het onderwijs, de sport- en cultuursector staan we midden in de maatschappij.

Duurzaamheid

Ons team denkt het liefst in oplossingen voor vele jaren. Daar past een hoogwaardige en dus duurzame materiaalkeuze bij. Geholpen door opdrachtgevers in de publieke sector hebben we daar veel ervaring in opgedaan. Voor de productie kiezen we zo mogelijk lokaal en milieubewust. Ons nieuwe bedrijfspand is volledig duurzaam en is mooi centraal gelegen in ons werkgebied.

SI’BON signbedrijf

Kiest u voor Druktemakers Reclamewerk, dan kiest u voor de zekerheid van een door SI’BON erkend signbedrijf. Dit keurmerk is de beste garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. Op al onze leveringen zijn de SI’BON voorwaarden van toepassing voor maximale zekerheid. Deze brancheorganisatie staat eveneens voor duurzaam en veilig werken.

Druktemakers Reclamewerk Suppliers

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring als ‘one stop’ signmaker in Noord-Nederland. Opdrachtgevers zijn ondernemers in het MKB, overheidsinstellingen, zakelijke dienstverleners, horecabedrijven, winkels en (sport)verenigingen. Je komt dus in goed gezelschap!

Druktemakers Reclamewerk Sponsorships

Lokale betrokkenheid bij sport en cultuur past ons al jaren. Zo zijn we onder andere sponsor van SC Heerenveen en K.V. Mid-Fryslân.