Complete oplossing voor het bestellen van bedrijfskleding

Overweeg je als organisatie om de levering van bedrijfskleding en PBM’s aan de professionals van Druktemakers over te laten? Of het nu gaat om een enkele afdeling of een organisatie met meerdere vestigingen, met onze online tool voor het bestellen en beheren van bedrijfskleding krijg je de volledige controle over dat proces. Medewerkers mogen op basis van een persoonlijke login zelf kleding bestellen en bekijken wat het resterende budget is. Als organisatie kun je doorlopend meekijken en zo nodig individuele aanpassingen maken. Wie heeft welke kleding in bezit en wat is het verbruik, met deze slimme online tool van Druktemakers heb je daarop exact het antwoord. Kortom, optimaal gemak en maximale grip als het gaat om bedrijfskleding!

Kledingvideo

De mogelijkheden voor medewerkers

Jouw medewerkers de mogelijkheid geven om nieuwe bedrijfskleding en/of beschermingsmiddelen te bestellen. Met onze slimme online tool kunnen we dat proces perfect organiseren. Op basis van een persoonlijke login kan een kledingpakket worden besteld dat past bij de functie en het afgesproken budget. Daarbij is er nog alle ruimte voor individuele wensen. Medewerkers kunnen zelf inzien wat de status van hun bestelling is, wat ze eerder hebben besteld en wat het resterende budget is. Natuurlijk blijven alle maten bewaard in het profiel. Als organisatie kun je ondertussen eenvoudig meekijken.


Kleding Management Systeem video

Ontdek ons kledingtool met een gratis demo

We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van ons systeem en hoe jouw organisatie het kiezen en bestellen van kleding beter kan organiseren. De functionaliteit is heel omvangrijk, daar vertellen in een persoonlijk contact graag meer over. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende demonstratie aan!

Inzicht en controle in kleding voor jouw organisatie

kleding bedrukken friesland

Met onze veelzijdige module voor het bestellen, registreren en leveren van werkkleding heb je als organisatie vat op het hele proces en tegelijk biedt je medewerkers het gemak van online bestellen. Voeg daarbij ons persoonlijke advies én de uitgifte van werkkleding wordt perfect geregeld. Als verantwoordelijke voor het beheer van de bedrijfskleding krijg je keurig inzage in de openstaande bestellingen, het budget per medewerker en zo meer. Ook geeft het systeem inzage in het verbruik. Samengevat: je hebt alle tools om het bestellen, beheren en leveren van bedrijfskleding makkelijk en leuk te maken voor iedereen die erbij betrokken is. Kortom, Druktemakers is jouw (online) partner als het gaat om professionele kleding!

  • Actuele voorraad kleding
  • Wat heeft elke medewerker aan kleding liggen
  • Het verbruik per persoon, afdeling of vestiging
  • Status van een bestellingen en bestelhistorie
  • Hulp bij het samenstellen van budgetten
  • Keuzehulp kleding per functiegroep

EK 2024 shirt actie

Het Ek-voetbal komt eraan, beleef het met je bedrijf in een EK-shirt met eigen bedrijfslogo!

Bekijk actie