Verplaatsen signing werkzaamheden

We brengen u graag op de hoogte van een belangrijke ontwikkeling binnen ons bedrijf. Vanaf 1 september gaat Druktemakers Reclamewerk verder onder de naam Druktemakers Bedrijfskleding. Op hetzelfde moment verplaatsen we alle signing werkzaamheden naar ons moederbedrijf, Haan Reclamewerk in Stiens.

Waarom deze verandering?

We groeien hard in het bedrukken en leveren van promo-, sport- en bedrijfskleding. Wij hebben daarom besloten om ons daar in Heerenveen volledig op toe te leggen. Het verplaatsen van de productie van het overige reclamemateriaal naar Haan Reclamewerk heeft bovendien alleen maar voordelen. Zo beschikken we in Stiens over een groot machinepark met veel meer capaciteit, wat resulteert in een snellere levering van uw bestellingen. Tegelijk hebben klanten straks nóg meer keuze in reclameproducten en de bedrukking ervan.

Team Druktemakers is er voor jou

Wat u er voor u gaat veranderen? Kortgezegd; u gaat er niets van merken. De vaste aanspreekpunten blijven, alleen wordt het reclamewerk vanaf nu voor 100% in Stiens geproduceerd. U bent trouwens van harte welkom om daar eens een kijkje te nemen. Alles is erop gericht om onze groei in het bedrukken en leveren van promo-, sport- en bedrijfskleding in Heerenveen een boost te geven. Het bestellen van andere reclame producten blijft gewoon mogelijk.

Betrouwbare partner sinds 1988

Haan Reclamewerk is een totaalontzorger in reclamewerk. Ze zijn vooruitstrevend, werken duurzaam en behoren tot de grotere signmakers van Nederland. Ook goed om te weten: ze staan klaar voor alle ondernemers, groot en klein. Advies, ontwerp, productie, montage, service en onderhoud – klanten worden volledig ontzorgd door een enthousiast team van reclamemakers.

We kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking en staan voor u klaar!

Download hier de brochure Druktemakers Bedrijfskleding & Haan Reclamewerk productaanbod brochure

Nieuwe naam, zelfde service!

Vanaf 1 september gaat Druktemakers Reclamewerk verder onder de naam Druktemakers Bedrijfskleding.

Lees meer >